torsdag 30. august 2012

Livat med tre små

Disse to må jo bare bli bestevenner med tiden
Huhei som det går i heimen med mobil snart-ett-åring og en 8 uker gammel valp!
Lille frøken har brukt noen dager på å finne seg til rette i heimen. Hun har helt bestemte meninger om det å ha på seg sele, bli satt i egen binge og holdt vekk fra sofaer, småbarn, voksen hund og "tyggepinner" (les: stolben og lekegrind). Hun trives helt klart aller best når hun får være naken og bestemme helt selv hvor hun skal legge seg, men da slapper hun jo godt av også!
Frislipp på hundejordet
Artemis er som forventet veldig lite interessert i Nike. Hun bruker storstemmen for å si ifra når hun vil være i fred og Nike respekterer grensen, og så prøver hun heller igjen neste dag. hehehe...
Ellers venter jeg spent på at valpeappetitten skal melde seg slik at jeg kan begynne med små øvelser  (utålmodig jeg? nei, ikke i det hele tatt!) Jeg må bare minne meg selv på at lille frøken må få lov til å bruke noen dager på å slå seg til ro før jeg kan forvente at hun vil engasjere seg i lek og godbiter.



Trygg gjemmeplass i heimen


-Nydelig? Hæ? Hvem da?




Dette blir det jaktfot av med tiden!
Lille Nike på trilletur
Den største utfordringen så langt disse første tre dagene har vært å få gitt Artemis det hun trenger av mosjon og tur samtidig som man skal ha med seg liten gutt og en valp som ikke går så mye. Løsningen ble ryggsekk på magen til valpen og barnevogn til gutten, så prøver jeg å ikke møte blikket på de jeg passerer der jeg går med et lysebrunt bustehode under haka.
 I dag fant jeg forresten ut at Nike fint kunne sitte i handlenettet på håndtaket på vogna, hun krøllet seg pent sammen og la seg til å hvile i sitt nye lille hi.
Standsmessig doning
Og så har vi kjørt bil. Nike var muligens den av valpene som protesterte mest på deres første biltur, men jeg ble gledelig overrasket av en knepp tyst valp på sin første kjøretur i nytt dobbeltbur sammen med storesøster Artemis. Så får vi se hvor mye av Artemis sine unoter som smitter over med tiden, hun er nemlig ikke akkurat kjent for gode bilmanerer.

1 kommentar:

  1. Lille hjertevennen min <3 Så godt dere tar vare på henne! * stoooor kos * Hun kommer til å ha et prima liv hos dere, og hun og Sigbjørn ligger an til å henge sammen som erteris allerede, ser det ut til :) Er vel han som skal stille henne på valpeshow i november? ;)

    SvarSlett